vinarija-duvancic.jpg
vinarija-duvancic-merlot.jpg

vinarija-duvancic-marastina.jpg
vinarija-duvancic-promina.jpg

vinarija-duvancic-plavina.jpg
vinarija-duvancic-debit.jpg


Vinarija DUVANČIĆ, OPG Marko Duvančić

Na našem obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Duvančić na 13 hektara vinograda prominskog vinogorja u srcu Dalmacije, na mjestu gdje se spajaju sjeverni vjetrovi Velebita i blaga mediteranska klima, proizvodimo vino od autohtonih sorti debita, prominskog rubina, plavine i maraštine, te čuvenih sorti merlota, syraha i cabernet sauvignona.

Slijednom stoljetne obiteljske tradicije i bogatog iskustva u njegovanju vinograda, počeo sam se i sam baviti vinarstvom 1998., još za vrijeme studija na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Nakon diplome počeo sam intenzivnije razvijati obiteljski posjed, ulagati u nasade i tek nakon svega toga danas posao počinje donositi i dobit.

Između ostalih priznanja i nagrada, posebno mi je drago priznanje iz 2007. kada sam kao mladi vinar dobio potvrdu za kvalitetno obavljen posao na Vinoviti u Zagrebu, gdje sam ujedno proglašen najboljim vinarom i vinogradarom Republike Hrvatske. Osim crnih i bijelih vina s ograničenim porijeklom proizvodimo još i dva prošeka, kao i četiri vrste rakije.

"Uvoznih vina se ne moramo bojati ako proizvodimo kvalitetno vino!"

Vaš vinar Marko Duvančić

vinarija duvancic on facebook    vinopedia - sve o vinima na jednome mjestu
Copyright © Vinarija Duvančić - Razvođe

design i izrada web stranica: webinfopoint